Homeomami

Homeomami: Az érzelmek és a jó szex kapcsolatáról

Homeomami: Az érzelmek és a jó szex kapcsolatárólMiért gondolják azt sokan, hogy átverhetik a lelküket, amikor szerelem nélkül szeretkeznek?
Manapság a szex technikai sporttá változott. Technikával próbálják az érzelmeket pótolni, az majd úgyis jön, nem veszünk zsákbamacskát, először tisztázzuk ezt a részét, halljuk sokszor.

A szükséges ismereteket bárki megszerezheti a női magazinokból . (Egy meleg fiú tanácsai a tökéletes orális technikához, a multiorgazmusos nő, stb.)

A nők őrült elvárásokkal, a férfiak gátlásokkal teszik le ezeket az útmutatókat. Egy tizenéves kamaszlány bővebb elméleti ismeretekkel rendelkezik, mint egy múlt századi kurtizán, pedig az első együttlét nem vizsga, hanem bevezetés egy hosszú tanulási folyamatba. És a párok találkoznak a porondon, lejátszanak egy színjátékot a szabályok szerint, és hiába várják éhesen a szeretetet, amire mindannyian titkon annyira vágynak a szívük mélyén.

A lényeg valahol nagyon elvész közben.

Belegondoltál valaha, hogy milyen mély kapcsolat ez? Ennél talán egy mélyebb létezik, az anya-gyerek szimbiózis, kilenc hónapon át. Olyan ismerőseim, akik kényesen ügyelnek arra, hogy ne igyanak más után, vagy csak bio kaját esznek, hetente váltogatják partnereiket. Tanuljuk meg tisztelni saját testünket! Mindkét felét.

Az a felfogás, hogy a jó szexet követi a szerelem, alapjában hibás. (a kivételek mindig a szabályt erősítik). A sorrend kötelezően fordított.

Szerelem és homeopátia

A szerelem homeopátiás felfogásban rezonancia, azonos hullámhosszon való rezgés. Ha valakivel így vagyunk együtt, az nagy előny, mert eközben nem az extrák bemutatása, hanem az egység érzete kerülhet előtérbe. Ritka az, hogy elsőre minden tökéletes. De ez is finomhangolás. Ha adunk időt magunknak, igényeinket is egymáshoz igazíthatjuk. De ehhez nem árt, ha ismerjük is a másikat. Az igazi énjét, nem azt, amit egy bódult estén kommunikál magáról.

Megint a magyar nyelv, amikor majd elolvadunk, tulajdonképpen egy erős érzelmi állapot (szerelem) által kiváltott hormonális hatást élünk meg. Szerelmesen eleve egymás frekvenciáján kommunikálunk, így maga az aktus is lelki szintre tevődik át. Ha valakit szeretsz, az is örömöt okoz, ha adhatsz.

És a teljesítménykényszernek nincs helye az ágyban. Vagy nem hallottad még azt a bölcs mondást, hogy a gyönyör nem testi, hanem lelki kategória? Főleg nőknél, de szerintem férfiaknál is minőségi a különbség. Ha van időtök, olvasgassátok a vad viktoriánus korban született regényt, a Lady Chatterley szeretőjét, örök igazságok vannak benne.

Régen, még a múlt század jobbik felében, falusi környezetben az ismerkedési forma az ünnepeken együtt táncolás volt. Szerintem 2-3 óra tánc után majdnem mindent megtudsz a másikról, tudod, hogy divatos kifejezéssel élve bejön-e a PH-ja, tetszik -e a teste, manapság az első szexélmény az első mozit is megelőzi általában.

Érzelmek nélkül tényleg a centikben, ötletekben és órákban mérhető teljesítmény marad. De itt sokkal kisebb a siker esélye. Tiszteld a saját testedet, ha szeretnéd, hogy más is tisztelettel forduljon feléd.

 

Megosztom

A homeomami közösség

Könyvajánló

Dana Ullman: A homeopátia forradalma
Dana Ullman: A homeopátia forradalma

Dana Ullman: A homeopátia forradalmaMindenki volt már olyan helyzetben, hogy társaságban, beszélgetés közben nem voltak megfelelő érvei a homeopátia védelmében.

A hét gondolata

A XIX. században egy jezsuita atya, aki homeopátiás gyógyítást tanult Németországban, Indiában leprásokat és pestiseseket kezelő homeopátiás kórházakat alapított. Tevékenységéért X. Pius pápa apostoli áldásban részesítette.