Aroma pára

Aroma Pára: Tavaszi smirgli láb

Aroma Pára: Tavaszi smirgli lábAz rendben van, hogy még harisnyában járunk, de azért néha levesszük, nem? Ilyenkor szembesülünk a híres "tavaszi láb" szindrómával.

A legszorgalmasabban testápolózó nők lábszára is szürke, hámló és viszkető lesz a fűtéstől és a szárító forró fürdőktől.

 

Megoldás: a rendszeres sós-olajos testradírozás. Tényleg csodát tesz!

Íme itt egy egyszerű recept:

  • 2 marék apró szemcséjű tengeri só
  • 2 evőkanál hidegen sajtolt növényi olaj (napraforgó, édesmandula, oliva, len)

Ez az alap, ami egyszeri alkalomra, egész testre elegendő.

Ha luxusra vágyunk, vagy utáljuk az olaj markáns illatát, akkor adjunk hozzá max. 5 csepp levendula, vagy édesnarancs illóolajat. ( az illóolaj keverékkel lehet kreatívan kísérletezgetni, én itt most a legegyszerűbb megoldást írom).

Zuhanyozás közben, a tiszta, nedves bőrünket alaposan dörzsöljük át a kapott pasztával.

Öblítsük le és törülközővel finoman itassuk le a nedvességet magunkról! A finoman ápoló olajréteget ne törüljük le! Ezt a műveletet leginkább este javaslom végezni. Szoláriumozni meg senkinek ne jusson eszébe frissen radírozott bőrrel!

Akinek gyantázás után rendszeresen benő a szőr a lábán, az nem csak a finoman hidratált bőrének fog örülni, hanem azt is tapasztalja, hogy a kellemetlen kis dudorok sem jelennek meg többet.

Megosztom

A homeomami közösség

Aroma pára

Egyik napról a másikra lettem Aroma Pára (egy barátnőm nevezett el így). Úgy kezdődött, hogy volt nekem egy jó kis karrierem egy pénzintézetnél, amit nem szerettem. Valószínűleg azért nem, mert én mindig kozmetikus szerettem volna lenni. Gyermekeim születésekor Budapestről egy városkörnyéki faluba költöztünk és itt elindult az én természetesebb élet felé fordulásom. A bankba már nem mentem vissza, hanem elvégeztem a kozmetikusiskolát. Később felfedeztem az aromaterápia világát, és mint diplomás aromaterapeutát, elkezdett érdekelni a testi-lelki állapotok kezelése, holisztikusan. Különösen izgalmas számomra az, hogyan lehet a különböző testi-lelki gyógymódokat egységbe foglalni, például összeegyeztetni a homeopátiás és aromaterápiás kezelést.