Aroma pára

Aroma Pára bemutatkozik: Hogyan lettem Aroma Pára?

Aroma Pára bemutatkozik: Hogyan lettem Aroma Pára?Mondhatnám, hogy egyik napról a másikra. (barátnőm nevez így). Úgy kezdődött, hogy volt nekem egy jó kis karrierem egy pénzintézetnél, amit nem szerettem. Valószínűleg azért nem, mert én mindig kozmetikus szerettem volna lenni.

Gyermekeim születésekor Budapestről egy városkörnyéki faluba költöztünk és itt elindult az én természetesebb élet felé fordulásom.

A bankba már nem mentem vissza, hanem elvégeztem a kozmetikusiskolát. Később felfedeztem az aromaterápia világát, és mint diplomás aromaterapeutát, elkezdett érdekelni a testi-lelki állapotok kezelése, holisztikusan. Különösen izgalmas számomra az, hogyan lehet a különböző testi-lelki gyógymódokat egységbe foglalni, például összeegyeztetni a homeopátiás és aromaterápiás kezelést.

Szeretném veletek megosztani tapasztalataimat az aromaterápia és a természetes bőrápolás terén.

Nem célom, hogy hosszú tudományos magyarázatokkal árasszalak el benneteket, hanem kizárólag a saját kipróbált és bevált megoldásaimat osztom meg.

Nem képviselek egyetlen céget sem, nem ügynökölök egyetlen hálózatban terjesztett csodaszerrel sem. Kizárólag olyan készítményeket említek meg cikkeimben, amelyeket én valamilyen szempontból jónak találtam. A természetes kozmetikumok és aromaterápia területén nem könnyű eligazodni, remélem segítségetekre lehetek ebben.

Leveleiteket, kérdéseiteket szeretettel várom:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Megosztom

A homeomami közösség

Aroma pára

Egyik napról a másikra lettem Aroma Pára (egy barátnőm nevezett el így). Úgy kezdődött, hogy volt nekem egy jó kis karrierem egy pénzintézetnél, amit nem szerettem. Valószínűleg azért nem, mert én mindig kozmetikus szerettem volna lenni. Gyermekeim születésekor Budapestről egy városkörnyéki faluba költöztünk és itt elindult az én természetesebb élet felé fordulásom. A bankba már nem mentem vissza, hanem elvégeztem a kozmetikusiskolát. Később felfedeztem az aromaterápia világát, és mint diplomás aromaterapeutát, elkezdett érdekelni a testi-lelki állapotok kezelése, holisztikusan. Különösen izgalmas számomra az, hogyan lehet a különböző testi-lelki gyógymódokat egységbe foglalni, például összeegyeztetni a homeopátiás és aromaterápiás kezelést.